Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملت به منظور کاهش مراجعه حضوری مشتریان به شعبه ها، امکان دریافت رمز عبور همراه بانک را از طریق سامانه بانکداری اینترنتی نیز فراهم کرده است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، مشتریان این بانک در صورت فراموشی رمز عبور هنگام به روز رسانی نسخه های قدیمی سامانه همراه بانک یا نصب مجدد بر روی گوشی های خود، می توانند به آسانی، رمز را از سامانه بانکداری اینترنتی دریافت نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این در حالیست که این قابلیت برای مشتریانی فراهم است که قبلا سامانه بانکداری اینترنتی خود را فعال کرده اند.

بر اساس این گزارش، نسخه های قدیمی همراه بانک و همراه پلاس ملت اعم از همراه بانک قدیم و جدید (نسخه های پیش از ۱.۱.۹ اندروید و ۱.۱.۰iOS) از تاریخ سوم اردیبهشت ماه امسال غیرفعال می شود و کاربران این نسخه ها لازم است، سامانه خود را به روز رسانی کنند، بنابراین این قابلیت در سامانه بانکداری اینترنتی شرایط به روز رسانی و استفاده از همراه بانک را برای این دسته از مشتریان آسان ساخته است.

شایان ذکر است کاربران نسخه های قدیمی پس از نصب نسخه جدید همراه بانک، برای استفاده از سامانه به روز رسانی شده نیاز به حضور در شعبه ندارند و با همان نام کاربری و رمز عبوری که پیش از این از سامانه استفاده می‌کردند از نسخه جدید نیز می توانند استفاده کنند.

بانک ملت پیش از این و طی شش ماهه گذشته با ارسال سه مرحله پیامک، ارسال پیام در سامانه های غیرحضوری، سایت اینترنتی و ... در خصوص توقف سرویس دهی نسخه های قدیمی همراه بانک اطلاع رسانی کرده بود.

همچنین کارشناسان مرکز ارتباط ملت باشماره تلفن های ۱۵۵۶ (تهران) و ۸۲۴۸۸‏-۰۲۱ (شهرستان ها) به صورت شبانه روزی پاسخگوی سوالات مشتریان هستند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک ملت بانکداری الکترونیک پول نیوز نظام بانکی همراه بانک سامانه بانکداری اینترنتی نسخه های قدیمی روز رسانی همراه بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۶۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟


طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا، بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.


دیگر خبرها

  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی